Е-Групите на Радоста на Сатана

 

Членството во JoС е отворено и бесплатно за секого. Ние не наплаќаме никакво „членство такси' ниту наплаќаме за какво било знаење. Сметаме дека вашата врска со Сатана е помеѓу тебе и Сатана; бидејќи нема посредници во Сатанизмот. Ние не сме носливи за животите на нашите членови. Ги почитуваме нашите членови, нивниот личен живот и нивната приватност. Пред сè, работиме за Сатана и го правиме она што тој сака за нас. Сатана нагласи како целото духовно знаење треба да биде отворено и слободно достапно сите. Ние ги почитуваме неговите желби и не се обидуваме да користиме или да трупаме духовно знаење за каква било лична корист.

Поради големиот број членови мора да се организираме повеќе. Групите подолу се сите е-групи Joy of Satan. Ве молиме запомнете, особено ако сте нов Сатанизмот, главната група има илјадници членства. Затоа што сме мали кадровски, Министерството не може да одговори на повеќето поединечни електронски пораки, а испраќање на е-пошта на Свештенството е силно обесхрабрено. Joy of Satan Ministries е прилично отворена и бесплатна. Во на поголемите групи, може да се очекуваат различни мислења и разлики во лични верувања. Ве молиме имајте го ова на ум и користете здрав разум пред да размислите кој било совет што може да го добиете. Сатанизмот е размислување за себе, па затоа е важно бидете селективни кога се соочувате со нови информации.

Ако имате прашања, слободно прашајте ги во групите, но ние силно Ве охрабруваме прво да ги прочитате информациите на веб-страницата Joy of Satan. Исто така многу луѓе го занемаруваат личното учење. Сатана е носител и давател на знаење. Човек не може да напредува во сатанизмот без знаење. Тоа е очигледно во групите во однос на оние кои даваат изјави со сериозен недостаток на знаење. Ти ќе бидеш способни да ја разликуваат вистината од срање ако одвоите време да учите. Ова исто така ќе помогне вие во справувањето со вакви работи во вашиот секојдневен живот офлајн. Ве молиме прочитајте го правила наведени на насловната страница на која било група/и на кои сакате да се придружите, пред да се придружите и погрижете се да ги разберете.

Ве молиме имајте предвид дека има непријателски инфилтратори во сите наши е-групи. Некои од овие тврдат дека се „сатанисти“, но нивното тролање, малтретирање на нашите членови и нивно кои работат на предизвикување неединство во сатанската заедница ја откриваат нивната вистинска цел. Ако некогаш добивате какво било вознемирување или несакано е-пораки од горенаведеното, ве молам или известете го министерството на JoС и/или објавете го идентитетот на вознемирувачот во групата/те JoС.

Исто така, ве молиме да бидете свесни за вашата лична безбедност кога сте на интернет, а особено внатре која било е-група на која припаѓате. Давањето лични податоци е многу немудро.

ВЕ МОЛИМЕ ЗАБЕЛЕШКА* [Ажурирање во Декември 2019 година] ПОРАНЕШНИТЕ ГРУПИ НА ЈАХО НЕ СЕ ПОДОЛГО ФУНКЦИОНАЛНО. ИМА ДРУГИ ГРУПИ ТАМУ НАДВОР КОИ ТВРДАТ ДЕКА СЕ ГРУПИ „РАДОСТА НА САТАНА“; ТИЕ СЕ ОД ФЕЈСБУК ДО ЈАХО ГРУПИ И ДРУГИ. ОВИЕ *НЕ СЕ ЛЕГИТИМНИ! САМО БИДЕТЕ СВЕСНИ ЗА ОВА.

АНТИЧКИТЕ ФОРУМИ СЕГА СЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЛЕГИТИМНА РАДОСТ НА САТАНСКИОТ ФОРУМ (Е-ГРУПА).

 

КЛИКНИ ТУКА ЗА ФОРУМИТЕ НА РАДОСТА НА САТАНА:

 

Септември 2013 година:
Станува сè поочигледно дека Јахо се уништува одвнатре. ЈoС и многу други користеле групи на Јахо многу години. Јаху до неодамна беше лесен за користење, но не повеќе. Групите се сменија, уметничките дела што ги имавме за сите од нашите е-групи е заменета со христијанска поврзана нечистотија и за жал, таму не е начин да се промени ова. Знам за „вртење на курсорот“ над непријатната фотографија; ова не функционира. Покрај тоа, многу други е-групи, вклучувајќи ги и оние на различни интересите беа погодени од овие промени. Со оглед на достапноста на информациите на интернет денес, како што повеќето од нас веќе знаат, ова е сериозна закана за корумпирани овластувања, како што се оние кои стојат зад христијанството измама за еден, што тече во трилиони долари и огромни количини духовна енергија. Интернет и онлајн заедниците се сериозна закана за оние кои се и се обидуваат да го направат тоа ги кријат своите злосторства против човештвото со векови. Имам намера да застанам на моето место по однос на JoS групите и ќе остане до крај. Ако непријателот успее нè бега, па победуваат. Ве молам, извинете за непријатната нечистотија на Ксијан на некои од предната страна страници од овие групи. Со неколку од групите имавме среќа што можевме да се промениме назад кон нашето сопствено уметничко дело, но со другите, за жал, ова не беше опција. Од она што ме информираа, го има и на многу други групи на Yahoo. Сите ние може да направите е да продолжите да се жалите на Yahoo. Покрај тоа, ова е само една пречка, како Yahoo, исто така, работеше на тоа да направи повеќе проблеми во овие групи без да знае на мнозинството членови. Непријателот контролирал, корумпирал и нарушил комуникации со векови. Ова беше нивната моќ. Со интернет, ова е сега станува многу тешко, бидејќи вистината е отворена и тие беа изложени


 

© Авторски права 2008, 2010, 2013, 2015, Министерствата на Радоста на Сатана;
Библиотека на Конгрес Број: 12-16457