“НЕМА ДРУГ БОГ ОСВЕН МЕНЕ”“ЗНАЈЌИ ГО ОВА, КОИ СЕ ОСМЕЛУВА ДА ГИ ОБОЖАВА ЛАЖНИТЕ БОГОВИ НА КОРАНОТ И БИБЛИЈАТА?”
- САТАНА ОД QU'RET AL-YEZID

АЖУРИРАЊЕ - 18/July/2023

Најнова Објава Од Нашите Онлајн Форуми: Pluto Entering Aquarius: First Signs Of Satan's Era

"Темнината е превртена светлина” - Беелзебуб

ДУХОВЕН САТАНИЗАМ

ДОБРЕДОЈДОВТЕ
САТАНА
ДУХОВЕН САТАНИЗАМ
ПОТЕКЛО НА САТАНИЗМОТ
ПОСВЕТУВАЊЕ НА ТВОЈАТА ДУША
ДЕМОНИ: ОРИГИНАЛНИТЕ ПРЕД-ХРИСТИАНСКИ ПАГАНСКИ БОГОВИ
МЕДИТАЦИИ
САТАНСКО ВЕШТЕРСТВО
САТАНСКИ ДОКТРИНИ
ПРОПОВЕДИ НА САТАНА
САТАНСКА ЕТИКА
ИЗЛОЖУВАЊЕ НА ХРИСТИАНСТВОТО
СМРТТА & ЗАДГРОБНИОТ ЖИВОТ И ПЕКОЛОТ
САТАНСКИ СИМБОЛИ
САТАНСКИ ОБРЕДИ
И ПРОСЛАВИ
БИБЛИОТЕКАТА НА САТАНА
Постојат различни секти на Сатанизам. Министерствата на Радоста на Сатана е Духовен Сатанизам.

Сатанизмот не е "Христијански пронајдок".

Сатанизмот го предходи Христијанството и сите други религии.

Сатанизмот не е спектри, гоблини, вампири, халовин чудовишта или други сродни ентитети.

Сатанизмот не е "злото".

Сатанизмот не е "реакција на Христијанството".

Сатанизмот не е за смрт.

Вистинскиот Сатанизам е за воздигнување и зајакнување на човештвото, што беше вистинската намера на нашиот Создател (Сатана).

Ние го познаваме Сатана / Луцифер како вистинско битие.

Ние го познаваме Сатана да биде Вистински Татко и Бог Создател на човештвото.

Ние сме почитување на законот.

Ние го знаеме "Yaweh / Jеховa" на Библијата да биде фиктивен ентитет, а луѓето зад присилување на оваа лага, да бидат вистинските измамници на човештвото и мајсторите на лаги. Ова е очигледно во многуте противречности во Јудео / Христијанска Библија, откривајќи го овој текст како да биде дело на човечки суштества кои имале окултно знаење и го измешале со моќ за да го направи веродостојна и да го поттикне стравот за контрола.

Ние НЕ СЕ залагаме или не учествуваме во ниту една крв или жива жртва. Овој чин е Јудео / Христијански, како што е наведено во нивната Библија - -

Второзаконие 12:27: "И ќе ги понудиш твоите паленици, телото и крвта, на олтарот на Господа, твојот Бог, и крвта на твоите жртви ќе се истури на олтарот на Господа, твојот Бог, и ќе го јадеш телото".

Ние најдовме дека Сатанизмот е првичната религија на човештвото. Ние го направивме нашето истражување. Сатанизмот се базира на античките религии кои го предходат Јудаизмот и Христијанството од стотици до илјадници години.

Христијанството беше реакција на оригиналните Пагански религии, етикетирани како "Сатанизам" што значи "непријател / противник" на Хебрејски. Ако го прочитате преку информациите содржани во оваа веб-страница, го докажуваме тоа.

Христијанството беше измислено за отстранување на духовното и окултното знаење (моќта на умот и душата) од населението и ставање на оваа моќ во рацете на неколку "избрани" на штета на целото човештво. Моќите на умот и душата се многу реални. Луѓето кои не се свесни за ово или кои не веруваат во овие овластувања, лесно можат да ги контролираат и манипулираат оние кои се вешти во користењето на овие енергии.

Оригиналните Богови [Демоните] беа неправедно етикетирани како чудовишта и брендирани како "зло" за да го одалечат човештвото од духовното знаење. Поради ова, човечката раса драстично се дегенерирала и духовно и интелектуално.

Духовниот Сатанизам силно ги подржувам сите учење, знаење, истрага и слободна мисла.

Духовниот Сатанизам ја поддржува поделбата на црквата и државата. Сатанистите не го туркаат Сатанизмот или прозелитизираат.

Духовните Сатанисти ја признаваат науката и веруваат дека сè што е окултно/ натприродно имаат рационално научно објаснување. Ние веруваме дека човештвото се одржа зади опасно во оваа област поради измамата на Јудео/ Христијанството и нејзините немилосрдни напади врз науката со векови.

Ние практикуваме моќна медитација за да се унапредиме духовно и да се подигнеме. Моќната медитација е суштинска за човечката душа исто како е суштинска храната за човечкото тело. Змијата, симбол на Сатана ја претставува силата на огнениот кундалини, свиткан во почетокот на 'рбетот, кој креваќи се, го трансформира човечкиот ум и душа на многу повисоко ниво на разбирање и способност. Ова е вистинското значење на "Подигање на Ѓаволот". Симболот на Сатана, исто така, претставува ДНК хеликс на животот.

Ние работиме директно со Сатана. Ние веруваме дека секој човек кој е подготвен и почитуван може да има личен однос со Сатана. Нема посредници во Духовниот Сатанизам; Министерството е тука само за водство и поддршка.

Ние ги земаме нашите принципи и практики директно од Сатана. Премногу долго, непријателите на Сатана, како што се Христијанските Цркви, биле на слобода да диктираат лаги во врска со Сатана и Сатанизмот. Овие лаги се основа на окултни злосторства и други грозоморни дејства кои индиректно ги промовираат. Вистинскиот Сатанизам е активно и ревносно потиснат со векови, а многумина од незнаење веруваат на лагите за Сатана и соодветно реагираат.

Духовниот Сатанизам е љубов за животот религија. Сатана нè прифаќа како што сме, но нѐ води да се унапредуваме каде што ние се развиваме на повисоко ниво. Духовните Сатанисти можат слободно да ги живеат своите животи како што тие избираат - одговорност на одговорниот. Ние живееме со природните закони и ги поттикнуваме сите да се развијат во највисока мера.

Ние знаеме дека ги "спасуваме" нашите сопствени души, наспроти тврдењата на Назаренот што спасува секогo. Сатанизмот се заснова на вистинската трансформација на душата преку моќна медитација. Назаренот е фиктивен ентитет, чиј идентитет бил украден од околу 18 + распнати Пагански Богови, како што е Хорус, кој се закачил од дрво и не е ништо повеќе од алатка за одржување на човештвото под контрола на неколку избрани. Назаренот се користи во Христијанските верници и служи како замена за жива човечкa крв жртва, откривајќи ја нивната вистинска цел.

Јудео / Христијанската религија е маѓепсачка измама за човештвото на катастрофални пропорции. За измамата да успее, мора да има недостаток на знаење од страна на жртвата. Христијанската религија и нејзините кохорти активно го потиснуваат знаењето и слободната мисла, ги охрабруваат луѓето да бидат робови и никогаш да не се залагаат или да поучуваат ништо за подобрување или унапредување на човештвото. За разлика од приказните за тоа како Назаренот ги лечи луѓето; Сатана ни покажува како можеме да се излечиме и да ги сториме таканаречените чуда, користејќи ги нашите умови и силите на нашите сопствени души.

Преку зајакнувањето, имаме доверба, самопочит и постигнување на духовен напредок и независност.

Духовниот Сатанизам не поставува ограничувања за развивање на овластувањата на умот - познати како "Вештерство" или "Магија". Ние веруваме во правдата и исто како што боречките уметници се обучени во употребата на Дим Мак и други аспекти на физичката борба, Духовните Сатанисти се обучени во црните уметности на "Магијата" ако некогаш им се потребни. Луѓето кои не се свесни за овие овластувања се беспомошни против нив. Сатана не толерира неправда.

Духовниот Сатанизам не е на ниту еден начин да ја оправда злоупотребата на духови како што се изучува во класичните Гримори. Демоните кои беа врзани и принудени да го направат наддавањето на волшебниците сега се слободни и секој што ги користи методите на кругови од девет метри и имињата на "Јехова" покануваат лична катастрофа. Демоните се наши пријатели и со почит во повикувањето преку Сатана, ние сакаме да воспоставиме заемно корисни односи со нив.

Духовниот Сатанизам се залага за индивидуалност, слобода и независност.

- Очигледно е дека Сатана не е "измамник за човештвото". Неговите следбеници биле малкубројни и не треба изобилни количини на богатство, моќ и контрола за да ги задржи своите следбеници.

Прочитајте повеќе за сатанизмот
ЗА ТИЕ ШТО СЕ
НОВИ ВО САТАНЗМОТ
ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ ЗА САТАНА ПРИКЛУЧИСЕ ВО ВОЈСКАТА НА ПЕКОЛОТ JoS РИТУАЛИ НАПРЕДЕН САТАНИЗАМ СВЕДОШТВА ЕСЕИ И
НАПИСИ ОД ЧЛЕНОВИТЕ
СПРАВУВАЊЕ СО ХРИСТИАНСТВОТО:
ВАШИТЕ ЗАКОНСКИ ПРАВА
СВЕШТЕНСТВОТО КОВЕНИ ЧЛЕНСТВО
ВО Е-ГРУПИ
ЛИНКОВИ СТАРИ РИТУАЛИ на JoS

Ксијанските цркви имаат милијарди и милијарди долари. За да напредува Сатанизмот потребни се пари. Министерствата на Радоста на Сатана можат да направат многу повеќе со ресурси. Направете донација за промоцијата и унапредување на Сатанизмот денес!

ДОНИРАЈТЕ ЗА ПРОМОЦИЈА И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ДУХОВНИОТ САТАНИЗАМ