Корените и Потеклото на Вистинскиот Сатанизам (ДЕЛ 3)


По долгогодишно истражување на сатанизмот, откривме дека потеклото е на Далечниот Исток. Кога се започнува истражувањето за сатанизмот, обично се гледа на западниот окултизам. Западниот окултизам е темелно корумпиран и нападнат со еврејска нечистотија. Скоро сè во западниот окултизам има свои корени на Далечниот Исток.

Западниот окултизам е полн со хебрејски букви, нумерологија, ангели и друга нечистотија. Нашите Оригинални богови кои ни дадоа духовно знаење се навредени и направени во грозни чудовишта. Кога сето ова се навраќа на неговото потекло на Далечниот Исток, имињата на нашите богови на Санскрит се почитувани и се чуваат со висока почит што ја заслужуваат. Името „Сатана“ што на хебрејски значи „непријател“, на санскрит значи ВИСТИНА и БОГ СОЗДАТЕЛ. Се разбира, луѓето од лагата ќе ја сметаат ВИСТИНАТА за својот смртен непријател. „Сатана“ е на хебрејски: Sin, Tet и Final Nun. Хебрејскиот јазик се чита од десно кон лево [наназад од Англиски].

Ако некој се сомнева во ова, само побарајте ги буквите погоре во хебрејски речник и ќе најдете дека се преведува на „непријател“ и „неверник“. Исто така, би сакал да додадам овде како одговор на дезинформациите [и сама го згрешив ова, мислејќи дека ова има врска со хатха јогата, додека не го проучував хебрејскиот], некои тврдат дека има разлика помеѓу „Ха Сатана“ и „Сатана“ и дека  тие се два различни лика. Не е така. „Ха“ на хебрејски значи „на“. Значи, во превод, ги имаме Непрјател [Satan] и Непријателот [Ha Satan] и ништо повеќе. Ги додавам овие информации на овој напис дадени прашања во врска со ова во текот на годините во е-групите на JoS.

Цивилизацијата не започнала на Блискиот Исток, како што ни е кажано да веруваме. Сумерија, Египет и другите древни цивилизации ги добиле своите духовни учења и окултното знаење од Далечниот Исток. Модерното печатено издание на Некрономикон; во предговорот, уредниците дури признаваат дека овој текст има потекло од санскрит. Секој со познавање на санскрит може да види дека ова е точно со многу зборови и имиња во таа книга.

Рајхсфирерот Хајнрих Химлер, кој бил сатанист, ја знаел вистината за нашето духовно потекло на Далечниот Исток и испратил експедиција во Тибет, каде Германците биле многу добро примени. Експедицијата вратила околу 30 тибетски будистички монаси во Берлин, од кои сите починале во групно ритуално самоубиство во пролетта 1945 година, со падот на Третиот рајх.

Вистинскиот сатанизам може да се најде во Кундалини [Змијска] Јогата и Left Hand Path Тантра. За жал, како и со се останато, имаше одредени корупции во гореспоменатите дисциплини, каде што навлезе еврејската алатка на христијанството, но повеќето од вас кои се посветени на Сатана ќе ја почувствуваат вистината во основните доктрини. Стекнувањето знаење значи одстранување на ѓубрето.

Во нивната опсесивна и немилосрдна потрага по светска доминација и да го заземат местото на нашиот Вистински Творец Бог, познат како Сатана, Евреите искористија се што е во нивна моќ да го уништат, изопачат и корумпираат целото вистинско духовно знаење. Масовното убиство на нееврејските свештеници и мудреци, систематското уништување преку инфилтрација, на сите и на сите истакнати окултни организации на неевреите, како што е Масонството, [кој сега е уште една алатка за еврејскиот комунизам], оставајќи долга трага на убиства, и повеќе убиства и лаги за да се прикрие смрдливата смрдеа на сета оваа грозна кошерска корупција. Крајниот резултат е комунизмот, кој е конечно отстранување на целото духовно/окултно знаење од нееврејското население, додека еврејските господари ја преземаат позицијата „Бог“.

Како подготовка за сето ова, скоро секоја страница од јудео/христијанската Библија го има зборот „Евреин“ „Евреи“ и/или „Израел“ на неа. Нивната агенда се заснова на преземање имиња, места, важни датуми и концепти од не-Евреите и нивно заменување со нивните фиктивни ликови, архетипи и расипани учења, за да нè разоружаат духовно. Тие ги користат овие лаги за да тврдат дека тие биле основачи на сите религии, цивилизации и духовни учења, а најголемата од нивните лаги е онаа дека се „Божји избрани“. Голем дел од ова е исто така сублиминално. Исклучиво еврејските училишта каде Евреите учат да се расправаат и да го добијат знаењето што им е потребно за да ги уништат не-Евреите, се нарекуваат „Shivas“. Името е украдено од машката моќ на Кундалини, сопругот на женската моќ Шакти. Со други зборови, мозоците кои ја насочуваат духовната моќ да се манифестира на материјален план на специфичен начин. Оние кои се упатени овде можат лесно да ја видат врската.

Многу учебници, дури и на ниво на факултет тврдат дека јудаизмот е најстарата религија, што е ЛАГА. Главен пример за користење на фиктивна историја е државата Палестина. Оваа држава ја добија преку ЛАГИ. Оттогаш Палестинскиот народ ужасно страда. Никогаш немало мир на Блискиот Исток со формирањето на бандитската држава Израел. Овие лаги му дадоа на еврејскиот народ посебни привилегии и историја која НЕ Е НИВНА.

Окултната моќ е во сите нас. Отстранувајќи го ова знаење и чувајќи го за себе, Евреите можат да фрлат клетва кон кого ќе изберат, а нееврејската жртва  е беспомошна без никакво знаење или духовна моќ. Тие дури се пофалија за ова и многу повеќе во Протоколите на Сионските Мудреци  наведувајќи ја аурата на заштита што ја поставиле околу целиот свој народ, па кога срањата навистина ќе паднат врз сите не-Евреи [борејќи се едни со други, поради еврејско поттикнување], нивните ќе бидат заштитени.

Христијанството не само што го отстранува духовното знаење и го заменува со еврејски лаги, туку и се самоовековечува преку употреба на енергиите на верниците. Оваа моќна еврејска алатка мора да биде уништена, бидејќи нејзиниот краен резултат е еврејскиот комунизам, како што може лесно да се види во библиската порака како целина и во проповедите на еврејскиот измислен лик на Назареецот.

„Маја“ на санскрит значи „илузија“. Многумина се загрижени за календарот на „Маите“, во кој се наведува дека крајот на светот  е во 2012 година. Со оглед на истражувањето што го направив [далеку сум од завршен овде], имињата на многу цивилизации, особено на многу древните цивилизации имаат потекло на санскрит , како што е Сумерија/СумерАрија. Врската на Маите има смисла. Ние веруваме дека 2012та година може да биде година кога не-Евреите како целина ќе се разбудат од еврејската КЛЕТВА и ЛАГАТА на христијанството.

Еден еврејски рабин еднаш изјавил дека хебрејската буква „Vau“ што во нивната нумерологија е шест, исто така е Семитската W. 
WWW [World Wide Web of the Internet] е еднакво на '666' што Евреите го нарекоа 'Ѕверот'. Информациите на интернетот не можат да се контролираат. Ова ќе биде нивното поништување.

На крајот, би сакал да додадам неколку многу важни информации во врска со источните учења што сега ни се достапни денес. Како што се повеќето, голем дел од она што го имаме денес е заразено со христијански лаги, кои не се разликуваат од учењата на „Њу Ејџ“, кои се христијанизиран паганизам и вештерство. Кога се истражува Кундалини Јогата и Тантрата на левата патека, може да се види во суштината, симболите, мантрите, зборовите и техниките, Сатанистичката суштина и Сатанистичката основа тука.

Најважното нешто што некој може да го направи кога чита нешто за јогата е да сфати дека голем дел од она што сега ни е на располагање е расипано. Духовното знаење е загадено  и инфицирано со христијански лаги и поврзано загадување на душата. Не постојат „Закони“ како што велат. Сите глупости за целибатот, воздржувањето од јадење одредена храна,  недостатокот на желба и одвоеност и слично, не се само ѓубре, туку и многу штетен совет од многу аспекти. Овие ограничувања, заедно со нивните поврзани совети за тоа како да се подигне змијата (the Serpent), да се отворат чакрите, да се усогласат чакрите и многу повеќе се намерно превртени за да се СПРЕЧИ повеќето од луѓето да го постигнат божеството и за малиот процент што се успешни во подигањето на овие енергии, повеќето како Гопи Кришна се сретнале со многу сериозни проблеми и многумина, исто така, со лична катастрофа. Направив доволно проучување, заедно со лично искуство за да го знам ова. Дополнително, тоа „отсуство на желба“ што постојано се појавува во многу источни учења [кои се расипани со христијанска нечистотија], само што може да се види е тотално срање и лаги. Целосно отсуство на желба = смрт. Ако некој навистина  „нема желби“, тогаш не би медитирал, ниту би работел на унапредување на сопственото јас и барање просветлување. Еден би бил мртов. Овие лажни учења се таму за да се разоружаат и да ги спречат оние кои стекнуваат моќ од горенаведените дисциплини да ја користат. Користењето на нашите моќи и преку бела и црна магија е она од што непријателот најмногу се плаши. Ова е причината зошто овие учења се расипани. Што се однесува до отсуството на желба, единствената вистина во ова е ако некој ги прави вежбите верно, ова ќе ја спречи желбата за дроги што го уништуваат умот и сродните пороци.

Вистинската Тантра на левата патека е да се живее животот во потполност, уживање во задоволството, додека се работи кон просветлување преку медитација и знаење - на Сатански начин. Многу книги за јогата се контрадикторни една со друга, што открива корумпирани информации. Треба да го отвориш умот и да сакаш да читаш што било - читај низ него на Сатанскиот начин - да ги отсраниш срањата на Христијаните кои за жал зафатиле речиси сè.

Во зајакнувањето на себеси, за воља на вистината, и јас зборувам од искуство овде:

Единственото нешто што е релевантно за овие дисциплини е КОНСТАНТНА ПРАКТИКА, и ништо повеќе. Суштината на овие учења  сè за развивање на моќта на умот и душата, кои се отворени за секого во универзумот. Не мора да го живеете животот според одредени закони. Енергијата го прави она што и е кажано да го прави. Единственото нешто што му треба е точно знаење. Знаење за тоа како да стигнете таму и како да бидете најмоќните што можете да бидете.

Како Сатанисти, ние работиме на:

ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД УЧЕЊАТА И ДОКТРИНИТЕ НА АНТИЧКИТЕ РЕЛИГИИ СЕ КОРУМПИРАНИ. ИГНОРИРАЈ ГИ. ВЕЖБИТЕ, КАКО ОНИЕ ВО ХАТА И КУНДАЛИНИ ЈОГАТА, ВЕЖБИ ЗА ДИШЕЊЕ, ВЕЖБИ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ИТН., ТОА СЕ ДРУГА РАБОТА И МНОГУ МОЌНИ ВО ПОДИГНУВАЊЕ НА ТАКАНАРЕЧЕНАТА ВЕШТЕРСКАМОЌ, ВРИЛ, ЧИ. ОВА Е СУШТИНАТА НА САТАНИЗМОТ.

ЖЕЛБАТА е клучот за да се работи ефективно „вештерство“. Кога нашите умови и души стануваат моќни преку медитација, јога и мантри, она што го САКАМЕ често ќе се манифестира во нашите животи, дури и без работа или ритуал. Ова го знам од моите лични искуства. Тоа ќе го донесе само ЖЕЛБАТА, ако некој ја има моќта.

 

© Авторски права 2009, Министерствата на Радоста на Сатана;
Библиотека на Конгрес Број: 12-16457