ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА НЕ-САТАНИСТИ, АТЕИСТИ И ОНИЕ КОИ СЕ НОВИ ЗА ДУХОВНОСТА


2018 Ажурирање:

Вистински Сатанизам е Духовна Алхемија и на Древните Пагански религии кои биле пред Христијанството, Исламот и нивниот корен Јудаизмот од стотици до илјадници години. Јудаизмот, Христијанството и Исламот обично украдени од првичните Древни Пагански религии, отстранувајќи ја целата духовност и заменувајќи ги  со лаги и корупции. Ватикан на Католичката Црква [Оригиналната христијанска црква] дејствувал како полициска сила за прогонство, мачење и убиство на секој кој имал Паганска духовна способност или знаење. [Види "Инквизиција"]. Јудео / Христијански / Исламски таканаречени  "религии" единствена цел е да ги заведе луѓето духовно и да ги негираат духовните вистини. Овие програми се засноваат на обожавањето на корупцијата и фокусот на смртта.

Вистинскиот Сатанизам се базира на знаење. За да ја научиш вистината, мора да студираш. Вистината не треба да се објасни на било кој одреден начин, ниту пак мора да биде засилено, за разлика од лагите. Обичната вистина е нешто што можете да го видите за себе. Во Сатанизмот НЕМА посредници.

За оние од вас кои се сосема нови на Сатанизмот, имајте на ум дека постојат некои други секти Сатанисти или луѓе кои се нарекуваат Сатанисти, кои се во согласност со Христијанските лаги на она што веруваат дека Сатанизмот е. Вистинскиот Сатанизам на ниту еден начин не е во согласност со Јудео / Христијанските / Исламските тврдења, кои се лажни. Некои од овие луѓе се заведени, други се инфилтратори, а други се од непријателски души. Секогаш бидете свесни за овие ако сте нови. Радоста на Сатана е под сериозни напади за многу години за изложување на непријателот. Непријателот постојано ги затворил нашите веб-страници, групи и форуми и ги нападнал нашите членови во интернет, злокобно нѐ клеветаат [тие немаат аргумент и можат само да клеветат, сочинуваат лаги и име-повик] и се инфилтрирале и ги тролирале  нашите форуми и егрупи со години.

Радоста на Сатана е масивна веб-страница составена од буквално илјадници проповеди и статии. Нашиот персонал е мал и не сме во можност да продолжиме со интензивното оптоварување на информации кои доаѓаат со истражување, проучување, лични искуства и искуства од нашето огромно членство, што ги изнесува во десетици илјади, со текот на годините. Тука постојат статии кои во светлината на новото знаење се застарени. Ние се потрудиме да се обидеме да продолжиме, но поголемиот дел од ова ново знаење е објавено во е-групите и во нашите Антички Форуми. 

Кликни тука за нашите групи и форуми 

 

 Научивме преку години на истражување дека Јудаизмот, Христијанството и Исламот се заговори и измами на катастрофални пропорции. Библијата НЕ е зборот на "Бог", туку беше создаден и е засилен од човечките суштества кои го узурпираа античкото духовно знаење [Затоа Библијата има бројки] и го користеле ова знаење за да станат како богови, самите и да го поробуваат човештвото. Непознат за повеќето луѓе, населението е под интензивна само-моторна магија со векови. Сатана е Вистината и Вистината Ќе Ве Ослободи.

"[Сатанизмот е] првичната религија на човештвото" - Сатана.

 Министерствата на Радоста на Сатана де зафатени на реставрацијата на Вистинскиот Сатанизам. Гледаме до Вистинскиот Создател на религијата што сега е познат како "Сатанизам" и Создателот е самиот Сатана. За многу долги, непријателите и странците се слободни да го дефинираат Сатана и Сатанизмот да се прилагоди на нивната агенда. Сатана ретко им било дозволено да зборува за себе и да открие кој е навистина и за што е навистина. Сатана е вистинско битие. Тој во текот на минатите неколку илјади години го воведе човештвото и ни ги остави своите доктрини на Ал Џилва, Керет Ал Језид и други ракописи.

Сатана на ниту еден начин не одговара на Judeo / Христијанските или Муслиманските описи кои лажно го дефинираа толку долго, ниту ликот прикажан во "Сатанската Библија" на Антон Лави не се согласува со него. Еден со вистинската цел да го запозни Сатана, мора лично да му се обрати, без предрасуди. И ќе најде дека тој не е во согласност со ова или дека концепциите на тоа деноминација на "злото", кои биле глупаво и бесмислено го натрупале со векови.

 

Вистинскиот Сатанизам е пред-Јудео / Христијанскиот Паганизам. Фактите се дека Јудаизмот, Христијанството и Исламот се задоцнети приврзаници и се реакција против Античкиот Паганизам што им претходел на сите три овие програми од стотици до илјадници години.

За жал, во потрага по одговори од надворешни извори е истата тема во Сатанизмот, бидејќи толку многу знаење е систематски отстрането и уништено од страна на Христијанската Црква. Христијанската Црква измислила лажна историја за да одговара на нивната агенда, која води духовно знаење и моќ во рацете на неколку на штета на човештвото.

Министерствата на Радоста на Сатана не го признава Јудаизмот, Христијанството или Исламот како легитимни религии. Ова се всушност програми за замена на духовно знаење со лаги и корупции, а изнудувајќи трилиони на трилиони долари и психичка енергија, заедно со искористување на човековата мизерија и страдање за да се задржи нераското богатство и духовно знаење и моќ во рацете на неколку "избрани". Јудаизмот и Христијанството се исто така исклучително нови, иако се обидуваат да бараат поинаку, со најновата голема "религија" да биде Исламот, што се манифестира пред помалку од 1.000 години.

Ние ги откриваме овие програми да ги имаат своите основи изградени врз украдени, корумпирани учења и практики на постарите религии и немаат ништо од свои. Ние го земаме истиот став каде што се загрижени "Вика" и "Нео-Паганизмот". Двете од нив се латекомери (и манифестирале во 20 век) и се корумпирани верзии на оригиналните религии, кои се во согласност со Јудео / Христијанската агенда за поробен свет преку отстранување на вистинската духовност.

 Нашите цели се да ги просветиме луѓето на вистината и да ги изложат сите лаги што овие неодамнешни таканаречени "религии" создадоа во врска со Сатана, Сатанизмот и Сатанистите.

 Ние не ги препознаваме, ниту пак признаваме групи кои го карактеризираат Сатана или Сатанизмот од страна на Јудео / Христијанските концепти, или оние кои сакаат Црквата на Антон Лави на Сатанските членови, не го признаваат своето постоење како вистинско битие.

 Ние не ги препознаваме сите организации, цркви и сл, кои тврдат дека се Сатанисти, но го земаат својот склон "Сатанизам" директно од Јудео / Христијанската Библија, во согласност со Јудео / Христијанските концепти во врска со Сатана, Демони [Древните Пагански Богови] или Сатанизам. Вистинскиот Сатанизам постоеше долго пред било која Јудео / Христијанска Библија или учења. Овие луѓе не се Сатанисти, тие се обратни Христијани или Евреи.

Информациите на оваа страница е резултат на многу истражувања и личната интеракција на многу ученици со Сатана и неговите Демони кои нѐ водеа и нè поучуваа за вистината во врска со потеклото на вистинскиот Сатанизам. Ние ве охрабруваме да читате и да учите слободно и со отворен ум. Само кога еден ум е потполно слободен и депрограмира, може да дојде вистинското просветлување и учење.

 

Корените и Потеклата на Вистинскиот Сатанизам

Изложување на Христианството

 

© Авторски права 2003, 2004, 2005, 2006, [Ажурирано 2018] Министерствата на Радоста на Сатана;
Библиотека на Конгрес Број: 12-16457