Потеклото на Сатанизмот на Далечниот Исток (Дел 2) 


Од годините на истражување и водство од нашиот Сакан Татко Сатана, го откривме вистинското потекло на Сатанизмот. Дојдовме до заклучок, знаејќи дека Јудаизмот, Христијанството и Исламот се неспоредливи и визуелни измами врз човештвото, дека тврдењата што овие програми ги прават во однос на потеклото на човештвото на Блискиот Исток, се лаги и прикривања за понатамошно разочарување и конфузија за вистината. Духовно знаење и учења дојдоа во Египет и Месопотамија од Далечниот Исток.

 Далечниот Исток, исто така, каде што Јудаизмот и Христијанството ги украдоа своите доктрини, откако ги корумпираат и ги заменуваат со нечистотија, со цел да ги отстранат сите духовни знаења од населението, нивната патека на лаги е полна со убиената, измачувана, проклети и духовната дегенерација на човештвото. Се повеќе и повеќе лаги се неопходни на овие програми за да ги прикријат нивните смрдлива фондација на корпуси, уништување на историски артефакти и ужасна корупција.

Кога правиш лични истражувања / студии самостојно во врска со дисциплини на Далечниот Исток, многу е важно да се запамети дека за жал, тие биле силно загадени со Христијанска нечистотија и лежи како само за сè друго. Вистинската цел на Сатанизмот [коренот / името “САТ” на “сите имиња и варијации на Сатана” значи “ВИСТИНА” во Санскрит, кој е еден од најстарите јазици на светот], е да ги унапреди нашите души и да го зајакнеме  себето. Безмислените глупости, како што се референците за одредена “моралност” и “лично однесување”, треба да се пренесат како ѓубре. Овие во вистината нема ништо да направат за добивање на овластувањата на умот и душата. Знаењето и примената на тоа знаење е единствениот клуч.

 “Право до тринаесеттиот век, практиките на Јантра-Тантра успеале на широко распространета основа во целата Источна Индија. Во тринаесеттиот век, муслиманските напаѓачи ги уништиле познатите универзитети и центри за учење на Јантра-Тантра и ги уништија илјадници количини литература во форма на книги, ракописи и икони. Луѓето кои ја практикуваат уметноста на Јантра-Тантра биле масакрирани и оние кои биле во можност да ги спасат своите животи избегале во Јужна Индија, Асам и земјите како Непал, Тибет, Бурма, Чејлон и Јава. Во поново време, Кинеските освојувачи кои го ограбиле Тибет понатаму ги уништиле манастирите и литературата на Јантра-Тантра.“

Референца: Моќта на Мантра и Јантра од П. Хурнана

 Бидејќи лесно можеме да видиме од горенаведениот извадок, Христијанството и Исламот не се ништо повеќе од огромни алати за да ја уништат сите вистински духовности и да го заменат со лажни нејасни лаги и корупции. Многу е уништено. Сатана нè води кон вистината преку нашата сопствена студија и преку отворање на нашите души и умови.

 ВАЖНО! ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД УЧЕЊАТА И ДОКТРИНИТЕ НА АНТИЧКИТЕ РЕЛИГИИ СЕ КОРУМПИРАНИ. ИГНОРИРАЈ ГИ. ВЕЖБИТЕ, КАКО ШТО СЕ ОНИЕ ВО ХАТА И КУНДАЛИНИ ЈОГА, ВЕЖБИ ЗА ДИШЕЊЕ, ВЕЖБИ ЗА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ ИТН., ОВА СЕ ДРУГО ПРАШАЊЕ И ТИЕ СЕ МНОГУ МОЌНИ ВО ПОДИГАЊЕТО НА ТАКАНАРЕЧЕНАТА ВЕШТЕРСКАСИЛА, ВРИЛ, ЧИ. ОВА Е СУШТИНАТА НА САТАНИЗМОТ. 

Потеклата на Сатанизмот во Далечниот Исток
ПОРАКА ОД САТАНА: ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЈОГАТА
Осумкратниот Пат на Астарот за Напредно Зајакнување - Ажурирано на 15.10.09
Духовни Код-Зборови
Ресурси (Книги, ДВД, Референци)-Ажурирано на 15.10.09
21.11.10: ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЗМИСКАТА ЈОГА И ИЗЛОЖУВАЊЕ НА ЛАГИТЕ ВО ГЛАВНИ ЈОГА ДОКТРИНИ

 

© Авторски права 2009, Министерствата на Радоста на Сатана;
Библиотека на Конгрес Број: 12-16457