Како да ја Посветите Вашата Душа на Сатана

 

“Да имав толку души колку што има ѕвезди, би ги дал сите за Мефистофел!“

-Др. Фауст

 

*Ве молиме прочитајте ги Најчесто Поставуваните Прашања на дното на страницата.

 

“Што се случува кога ќе ја посветам мојата душа на Сатана?”

Сатана се грижи за своите. Сатана ни дава внатрешна сила и стануваме многу силни духовно. За разлика од религиите од десната патека, каде што приврзаниците вечно се молат и го бараат својот бог, Сатана доаѓа кај нас сам. Многупати можеме да го почувствуваме. Тој доаѓа да нѐ води кога ќе се спуштиме, кога сме  загрижени или  имаме проблеми.

Тој нè става во ред и нè упатува во  што  треба да правиме за да бидеме фокусирани и среќни.

Основата на Духовниот Сатанизам е во завршувањето на работата на Сатана врз човештвото. Ова е целта на божеството и се постигнува преку медитација на моќ. Човештвото моментално е духовно на многу ниско ниво. Кога почнуваме да медитираме, доживуваме длабоки позитивни промени во нашите животи. Сатана и неговите Демони (Оригиналните Богови) не штитат и внимаваат на нас додека се трансформираме и постигнуваме лична моќ. Со Сатана имаме заштита што ја немаат другите. Можеме да напредуваме во моќта на умот и душата колку што сакаме. За надворешни лица, ова може да е опасно.

Сатана ни дава и знаење. „Водам на правиот пат без книга.” Како што се трансформираме и растеме, нашите животи се менуваат на подобро и ние сме многу посреќни. Преку Сатана учиме како да ја преземеме контролата над нашите животи и судбина наместо да бидеме на милост и немилост на судбината. Учиме да се лекуваме и да ги исполнуваме сопствените желби, користејќи ги силите на нашиот ум и душа.

Во посветувањето, ние вклучуваме формален ритуал. Ова е направено од слободна волја. Ние правиме избор, наспроти тоа што нè влечат во некоја христијанска црква, и читаме молитви некорисни молитви (украдени и расипани од Источните Мантри) пред еден куп идиоти.

Со знаење и истражување, можеме да докажеме без секакво сомневање дека назареецот, „Јехова“ и сличните се сите фиктивни ликови, украдени од и корумпирани концепти за отстранување на целото духовно знаење, така што малкумина „избрани“ можат да владеат со светот користејќи ги моќите на умот и душата. За повеќе информации, посетете ја www.exposingchristianity.com. Бидејќи многумина биле насилно индоктринирани со овие ликови и она што тие го претставуваат (непријатели на Сатана), ние трајно се откажуваме од нив во ритуалот на посветување. Ова се покажува како психолошки здраво и ослободувачко.

Ритуалот за иницијација е многу личен, освен ако не одлучите да учествуваат пријатели или ако не го правите како дел од група.

Ќе ви требаат:

Напишете ја следната молитва:

Пред семоќниот и неискажлив Бог Сатана/Луцифер и во присуство на сите Демони од пеколот, кои се Вистинските и Оригиналните богови, јас (наведете го вашето целосно име) се откажувам од сите минати верности. Се одрекувам од лажниот јудео/христијански бог Јехова, се одрекувам од неговиот грд и безвреден син Исус Христос, се одрекувам од неговиот гнасен, одвратен и гнил свет дух.

“Го прогласувам Сатана Луцифер како мој единствен Бог. Ветувам дека ќе го препознаам и ќе му оддадам почит во сè, без резерва, посакувајќи за возврат, неговата многукратна помош за успешно завршување на моите напори.”


Важно е да се избањате пред какви било ритуали што ги правите, тоа е направено од почит. Кога ќе бидете подготвени, можете да ја запалите свеќата. Земете ја иглата, боцнете го показалецот од левата рака, и нека ви истече малку крв.

Потпишете го вашето име со крв.

Рецитирајте ја молитвата гласно или во самите себе

Преклопете ја хартијата и оставете ја да изгори во огнот на свеќата. Многумина од нас останаа да медитираат додека свеќата не целосно не  изгоре.

Пред да завршите, изговорите “Така да биде” и гласно извикајте “ДА ЖИВЕЕ САТАНА!” (или Слава Сатана)

 

Најчесто поставувани прашања/загрижености:

Прашање:

Може ли да го изведам ритуалот повеќе од еднаш?

Одговор:

НЕ! Сатанистичките ритуали се реални и обврзувачки. Ритуалот треба да се прави само ЕДНАШ!

 

Прашање:

Го извршив ритуалот. Едвај добив крв на хартијата, дали се уште важи ритуалот?

Одговор:

ДА!! Количината на крв не е важна, ова е само формалност. Она што е во нашите срца и какви се нашите намери е многу поважно од количината на крв во нашиот потпис.

 

Прашање:
Дали може да го обратам потака ритуалот?

Одговор:

Сатанистичките ритуали, за разлика од ритуалите во другите религии, се реални и трајни. Добив многу мал број писма од луѓе кои беа збунети и малтретирани од христијаните. Едно лице изврши обратен ритуал и Сатана го остави. Целосно. Сатана не се наметнува на никого.    Христијаните се измамени. Тие веруваат дека нивниот „Бог“ е „љубезен“ и дека „простува“. За волја на вистината, ова чудовиште е злобно, омразен напаѓач на човечки суштества. Кога некој е со Сатана, секогаш е под неговата заштита. Тој се грижи за нас и влегуваме во нов живот каде што веќе ги немаме грижите што другите ги поднесуваат. Работите не се совршени, но секогаш се многу подобри. Сатана не ги казнува луѓето кои го отфрлаат, тој едноставно заминува и човекот останува сам да ги поднесува маките на непријателот.

Овие луѓе ми пишаа затоа што по неколку месеци го молеа Сатана да ги врати. Непријателот не направи апсолутно ништо за нив. Сите се жалеа безкрајно што  заминаа и многу очајни да се вратат.

 

Прашање:

Јас сум малолетен и моите родители би ми направиле сериозни проблеми доколку некогаш ме фатат како правам Сатаниски ритуал.

Одговор:

Ако апсолутно не постои начин како да го извршите ритуалот без да се ставите во опасност, можете да го извршите во вашиот астрален храм. Горенаведениот ритуал можете да го направите кога сте постари. Вршењето на посветата на астралот е исто толку валидно како и физичкиот. Сатана е многу разбирлив за тинејџерите кои се принудени да го прифатат христијанството додека живеат дома и се малолетни.

 

Прашање:

Јас сум малолетен, живеам во христијански дом и моите родители со сила ме тераат да одам во црква и да учествувам во христијанските обреди. Сè уште можам да го направам посветувањето? Дали Сатана ќе ми се налути?    

Одговор:

Да, сè уште можете да го извршите ритуалот. Сатана разбира. Сè додека сте му лојални во срцето, тој нема да ви се лути. Оние од вас под 18 години не сте слободни. Нема потреба никому да ја откриете вашата верност кон Сатана. Она што е во твоето срце е поважно од сè друго. Сатана нè советува во Ал-Џилвах да не ја откриваме нашата религија на надворешни лица ако тоа ќе ни нанесе штета на кој било начин, ова е особено важно за тинејџерите. Само одречете се од христијанскиот „Бог“ во вашиот ум ако сте принудени да учествувате во некоја христијанска гнасотија. Сатана разбира дека може да биде сосема опасно, а во некои случаи дури и опасно по живот за тинејџерите кои живеат во христијански домови, а се откриени дека ја посветиле својата верност кон него.

 

© Авторски права 2002, Министерствата на Радоста на Сатана; Библиотека на Конгрес Број: 12-16457