Деца и Тинејџери за Сатана


Вашиот интерес за Сатана е многу позитивен и силен знак дека ја барате вистината. Важно е да ги оставите настрана сите предрасуди пред да го запознаете Сатана. Повеќето од она што веројатно сте слушале за Сатана е од несатанистички извори и од неговите непријатели или луѓе кои го мразат без вистинска причина, бидејќи на тоа биле учени да веруваат. Другите го мразат, бидејќи тој е огромна закана за нивната лична моќ, богатство и контрола бидејќи тие се изградени врз лаги.

Многу лаги се кажани за Сатана и неговите Демони. Овие лаги се форсирани  врз луѓето. Стравот, лагите и насилството се користат како оружје веќе стотици години. Сатана и неговите Демони НЕ СЕ ЗЛОБНИ!! Тие се оние кои го  донесоа знаењето на човештвото, за да можеме да бидеме слободни. Сатана е нашиот вистински Бог. Сатана сака да бидеме духовно слободни. Христијанскиот бог е лажен. Христијанскиот бог е убиец и лажго од самиот почеток и сè за што Христијаните го обвинуваат Сатана во нивната библија е навистина нивниот бог. Сатана никогаш не убил некого, Сатана никогаш излажал некого, Сатана ве прифаќа такви какви што сте и не ја мрази човечката природа. Сатана владее над она што се нарекува „окултно“ кое е целосно духовно. Сатана ни дава знаење и не се плаши од човечкиот духовен напредок. Сатана нема страв од човештвото. Христијанството не е религија; тоа е програма за спречување на луѓето да знаат и да ги користат моќите на нивните умови и души исто така познато  како „вештерство“. Сатана е третиран ужасно од оние кои го мразат без добра причина и истите тие  кои исто така го мразат човештвото и се обидуваат да нè поробат. Тие сакаат да го задржат духовното знаење и моќта во рацете на неколкумина.

Сатанизмот НЕ е за игри и играње, жртви на луѓе или животни; пиење крв, ужас, или повредување на оние кои не го заслужуваат тоа. Вистинскиот Сатанизам е за да станете како Богови и да имате моќ која е слична со Боговите. Сатана е ослободувачот на човештвото. Животните се свети во Сатанизмот и треба да се третираат со почит и добро да се грижиме за нив. Многу различни животни се свети за нашите Богови, како што  змиите се свети за Сатана, мачките и бувовите се свети за Лилит, кучињата за Анубис и многу други.

Единствениот начин да ја дознаете вистината е да ја пронајдете сами. Никогаш не можеме да ја дознаеме  вистината доколку не ги запознаеме двете страни. Без да ги знаеме двете страни, не можеме да направиме вистински избор. Вистината се знае само кога можеме да размислуваме со своја глава, без да правиме претпоставки. Размислувањето за себе значи слушање на сопствените чувства и внатрешниот глас. Размислувањето за себе не е она што ни е кажано да мислиме или веруваме од другите. Оние кои сакаат да робуваат и да ги контролираат другите зависат од тоа дека луѓето веруваат во сè што ќе им се биде кажано и да не размислуваат за себе.

Ако одлучите да ни се придружите во Сатана, не се чувствувајте приморани. Не треба да ја посветите својата душа за да станете Сатанисти. Ова е ваш избор и треба да го правите само ако навистина сакате. За разлика од Христијанскиот “Бог”,  Сатана не се наметнува себеси врз никого и сите ние доаѓаме кај него по своја слободна волја. Многу е важно во секое време да се однесуваме со почит кон Сатана и неговите Демони. НИКОГАШ НЕ ПОВИКУВАЈТЕ ДЕМОНИ ЗА ЗАБАВА ИЛИ ДА СИ ПОДИГРУВАТЕ. ПОВИКУВАЊЕТО НА ДЕМОНИ Е МНОГУ СЕРИОЗНО. Ако сте во неволја или имате големи проблеми, Сатана и неговите Демони ќе ви помогнат. Демоните работат со нас преку медитации за моќ за да можеме да пристапиме до сопствената моќ и да се справиме со проблемите самите себе, користејќи го нашиот ум.

Сатана се разликува од лажниот Христијански Бог и неговиот Назаренец [Исус Христос]. Сатана СЕКОГАШ ќе им помогне на своите луѓе кога тие имаат проблеми или имаат потреба. Со насилството во денешниот свет и во училиштата, неговата помош е се. Назаренецот има долга историја да им врти грб на своите следбеници во време на потреба, бидејќи е фиктивен и ентитети кои мразат луѓе се преправаат дека се него. Тоа е затоа што тој не е ништо повеќе од мисловна форма. Легендите за неговите ученици кои умираат со ужасна смрт создаваат менталитет на роб кај неговите следбеници. Многу е важно робот да може да поднесе многу злоупотреба без да се испрашува или да возврати. Исто така, робовите никогаш немаат знаење и за да се биде совршен роб, секогаш мора да се верува и да се прави тоа што ќе им се каже и да бидат неписмени.

Сатана ни покажува дека сме важни. Многупати не можеме да возвратиме. Има луѓе кои се поголеми или имаат поголема моќ, и возрасни кои се злобни и нефер. Сатана секогаш им дава на неговите  Демони да внимаваат на нас и да се грижат за големите проблеми со кои не можеме да се справиме. Сатана ни покажува како можеме да имаме моќ со користење на нашиот ум. Ова е моќ што другите луѓе ја немаат. Сатана ни дава знаење да ја искористиме оваа моќ за да го добиеме она што го сакаме во животот. Можеме да имаме пари, љубов, добра работа и многу други работи што ги сакаме. Луѓето кои се лоши кон нас се казнуваат.

Животот може да биде навистина тежок. Кога доаѓаме кај Сатана, тој ни го прави животот подобар и посреќен. За да дознаете повеќе, прочитајте го тоа што го има на оваа веб-страница. Некои луѓе кои себеси се нарекуваат Сатанисти, навистина не се. Тие не веруваат во Сатана. Сатана е многу реален и тој навистина постои. Оние кои се на власт не сакаат луѓето да веруваат во Сатана затоа што Сатана им дава моќ на обичните луѓе и ова е голема закана за нив. Треба самите да го запознаете Сатана и ќе откриете дека е многу реален.

Сè додека сте под 18 години, не сте слободни, ниту ги имате истите права како возрасните. Кој и да се грижи за вас, вашите родители или роднина или старател, тој има моќ над вас.

Христијаните многу се трудат да ги форсираат децата и тинејџерите во нивните верувања. Тоа е затоа што вие сте млади и немате доволно знаење и искуство од животот и тие го знаат ова. Тие не ви дозволуваат да ги истражувате двете страни или другите религии. Тоа е затоа што тие сакаат да го контролираат вашиот ум. Тие не сакаат да размислувате за себе. Многумина повредувале и малтретирале деца затоа што така ги учи нивната религија. Ако живеете во Христијански дом, треба да бидете внимателни кога истражувате религии кои Христијаните се научени да ги мразат.

За да дознаете за Сатана и неговите Демони, првото нешто што можете да направите е да го прочитате тоа што го  има на оваа веб-страница. Ако живеете со Христијани, не треба да имате документи или книги што тие би можеле да ги најдат кои би можеле да ве доведат во неволја, затоа бидете многу внимателни кога го користите интернетот. Научете како да ги избришете вашите пребарувања или search history, НИКОГАШ НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОА! Постои софтвер што може да го купат вашите родители или училиштето  кој ќе им ја каже секоја страница што сте ја посетиле, како и сите лозинки што ги користите на вашиот компјутер. Тие може да го имаат ова и да не ви  кажат. Ако сте сигурни дека не го прават тоа, не заборавајте да ги исчистите вашите веб пребарувања, избришете ги сите страници кои не сакаат вашите родители да ги видат. Ако твоите родители се Христијани, повеќе од веројатно ќе бидат многу вознемирени од тебе поради твојот интерес за Сатана.

Се со свое време. Сатана не се присилува на никого. Има многу лаги и приказни за да се обидат да ги исплашат луѓето за да не се приближат кон Сатана. Не верувајте во ништо од ова. Имате право сами да дознаете. Можете да прочитате и за Инквизицијата за да дознаете колку луѓе убиле Христијаните. Сето ова е точно, иако Христијаните се обидуваат да го скријат тоа. Тоа е историски факт. Само кога имате доволно знаење, можете да ги направите вистинските избори. Се со свое време и не дозволувајте некој да ве притиска. Многу избори што ќе ги направите и работи што ги правите сега ќе влијаат на остатокот од вашиот живот. Научете сè што можете за некого или нешто без предрасуди пред да изберете. Не дозволувајте другите луѓе да ве притискаат или да направите нешто само затоа што тоа го прават други луѓе или еден куп луѓе. Оние од нас кои сме со Сатана не сме робови. Сатанистички благослови за вас и најдобри желби додека истражувате и учите. Се надеваме дека ќе ни се придружите.

НЕМА ПОСРЕДИЦИ ВО САТАНИЗМОТ [МНОГУ ВАЖНО!]

Справување со Христијаните

Совети за Младите


 

ТИНЕЈЏЕРИ ЗА САТАНА Е-ГРУПА

Оваа група е наменета за млади од 13 до 19 години кои сакаат да учат во пријателска средина ослободена од ксианските вознемирување. Првосвештениците и свештеничките се онлајн за да одговорат на какви било легитимни прашања и да одржат проповеди од интерес за тинејџерите. За да се приклучите - само кликнете на врската „Тинејџерите за Сатаната Е-група“ погоре.

 

© Авторски права 2002, 2005, Министерствата на Радоста на Сатана; Библиотека на Конгрес Број: 12-16457